Swedoor har produceret døre siden 1962. De har et bredt sortiment af produkter, herunder indvendige og udvendige døre, rammer og tilbehør. Deres særlige fokus er på bæredygtighed og på at levere langtidsholdbare, energibesparende produkter med omtanke for miljøet. Uanset om du foretrækker traditionelt eller moderne design, har de noget, der passer perfekt til dine behov!

Du kan vælge mellem forskellige træsorter for at skabe et unikt look i dit hjem. Og uanset om du ønsker at gøre indtryk med glaspaneler eller gå mere diskret til værks med massivt træ – Swedoor har det hele! Ud over deres høje kvalitetsstandarder tilbyder de også god service efter salget, så du er tilfreds hele vejen igennem. Hvis der er noget galt med et af deres produkter, erstatter de det gratis inden for fem år efter købsdatoen! Så hvad venter du på? Få dig nogle stilfulde nye døre i dag hos Swedoor!

Klik her nu for at se hele vores produktsortiment online! Se Swedoor tilbud her