Billig Træbeskyttelse Online

Med det rigtige træbeskyttelse kan holde dine udendørs træværk holde sig flotte i mange år fremover.
Efterbehandlingen bør påføres mindst en gang hver sjette måned for at bevare udseendet og levetiden af ethvert projekt!

billede indhold

Heldækkende træbeskyttelse

Transparent træbeskyttelse

Træbeskyttelse Vindue maling

få den bedste pris på træbeskyttelse

Træbeskyttelse til det Danske Klima

 Kvalitets udendørs maling begynder med den højeste kvalitet … maling. Og hos Bedstogbillig.dk tilbyder vi et stort udvalg af udendørs maling til at opfylde dine behov både indendørs og udendørs. Med disse malinger af høj kvalitet, der er gennemtænkt formuleret til nem påføring og lang levetid, kan du nyde godt af smukt træ, der ser godt ud hele året rundt udenfor eller hyggeligt ud indenfor i dit hjem – uanset om det er terrasse eller dæk.

Træmaling Udendørs til en god pris

Udendørs træpleje er et stort arbejde. Det bliver vigtigt at håndtere det rigtige produkt til dine specifikke behov, så snart du går i gang med at gøre det. Nu tænker du måske: “Hvilken træmaling udendørs skal jeg vælge?” Det er præcis det, som vi vil tage fat på i dag. Læs videre!

Der er to hovedtyper af maling og overfladebehandling, der anvendes til udendørs holdbarhed: Klar forsegling og maling. En klar forsegling har en akrylingrediens, der blokerer UV-lys, så den kan beskytte både nye og gamle overfladeområder mod råd og forrådnelse, ligesom klar maling gør det til indendørs overflader som lofter eller vægge. Sammenlignet med ubehandlet, umalet grantræ holder ubehandlet Grantræ 41 % længere takket være korrekt vedligeholdelse – uanset om det udføres af professionelle malere eller af gør det selv folket.

Kan Træbeskyttelse udendørs købes for billigt?

Ingen ønsker at arbejde på et udendørs projekt, der ser ufærdigt ud, fordi husejeren kun har brugt en træmaling af billig kvalitet. Vores akrylmaling til udendørs træbeskyttelse er specielt udviklet til udendørs beskyttelse og giver en langtidsholdbar finish med maksimale vandafvisende egenskaber. Vælg en kvalitets udendørs maling i dag!

Bedste Tilbud på Træbeskyttelse! 

Et tilbud på træbeskyttelse er tiden for elskere af kvalitetsbyggematerialer til at drage fordel af deres kvalitetsstandarder og få dine byggematerialer med vores tilbud på træbeskyttelse. Et godt tilbud som dette kommer ikke ofte … Få din nedsatte pris på disse kvalitetsprodukter, før de alle er væk!

Skal du vælge Vandbaseret træbeskyttelse istedet for oliebaseret træbeskyttelse?

Der er et rigtigt og et forkert svar i alle maling- og overfladebehandlingssituationer. Oliebaserede træbeskyttelse er populære, fordi de fungerer godt i fugtige klimaer, som f.eks. i det dybe sydlige område. Det betyder dog ikke, at dit hjem skal males med et oliebaseret produkt! Vandbaserede træbeskyttelse fungerer bedre under varme forhold og har færre dampe, som du skal bekymre dig om. Få den mest holdbare beskyttelse uden at ofre dit helbred eller vores naturressourcer.

Hvis træet er meget slidt, er vandbaseret træbeskyttelse ikke en passende løsning. Oliebaserede produkter er designet til at give liv tilbage til alle typer hårdttræ – de anvendes både indendørs og udendørs. Olien trænger dybt nok ind i træet til at skabe en barriere mod snavs, der ofte ødelægger selv perfekt konserverede overflader gennem tid eller vejrforhold.

få den bedste pris på træbeskyttelse

Heldækkende Træbeskyttelse 

Når du ønsker at beskytte dit træ mod naturens hårde påvirkninger, er heldækkende træbeskyttelse ideel. Med en vandafvisende finish, der modstår rust og råd, vil dette giftfri produkt holde dit træ sundt i mange år fremover. Malingen går på tykt og jævnt som flydende beton! Selv om det kan være svært at se al skønheden i de delikate detaljer og naturlige markeringer, der er indbygget i hvert stykke træ, har vi gjort dette produkt ekstra smukt ved at tilføje adskillige lakker og ferniser for at opnå en imponerende finish.

(direkte relaterede fordele)

Desuden er det ikke nødvendigt at slibe eller grunde på forhånd, når du påfører denne kraftfulde belægning – du skal blot påføre den med en pensel eller rulle af høj kvalitet!

Transparent eller Halvdækkende Træbeskyttelse

Vores træbeskyttelsesprodukter er de bedste i branchen. De er fremstillet af bæredygtige materialer for at sikre, at de ikke skader dit miljø mere end nødvendigt, og hele serien er giftfri af hensyn til din og din families sikkerhed. Her hos Transparent Træbeskyttelse mener vi, at kvalitet ikke bør stoppe med funktionalitet; den bør fortsætte hele vejen til udseendet. Derfor fås disse produkter i mange forskellige farveskemaer, fem lakker (herunder eg!), fire finértyper (ahorn!, kirsebær! eg! mahogni!), brugerdefinerede teksturerede overflader og endda tilpassede initialer for ekstra flair! Hvis skønhed betyder lige så meget for dig som holdbarhed eller miljøvenlighed, så vil disse produkter uden tvivl være perfekte for dig.

Halvdækkende Træbeskyttelse er et fremragende valg til efterbehandling af træoverflader.

Vandindholdet i halvdækkende Træbeskyttelse er kun halvdelen af medianværdien, og det beskytter dit træ mod fugt. Halvdækkende Træbeskyttelse modstår insektangreb og vejrlig bedre end andre typer, så du behøver ikke at efterbehandle malingen så ofte.

Da der er mindre farvepigment i transparent og halvtransparent træ end ved fulddækkende maling, beskytter disse typer ikke træet nær så godt. Du bør male lidt oftere, når du bruger denne type konserveringsmiddel, fordi det er mindre effektivt til at bevare overfladen, men det giver mulighed for nem fjernelse, hvis du laver fejl eller har brug for at dække misfarvninger på værkets overflader på grund af uheld som f.eks. ridser fra værktøj osv.

Da der ikke er farvepigmenter til stede under produktionen, hvilket resulterer i helt mangler beskyttelse mod miljøelementer; hvilket således kræver brugere, der ønsker fuldstændig gennemsigtighed

Træolie 

Hvilken træolie du bruger, afhænger af, om du ønsker at bevare strukturen på din terrasse eller ej. Hvis det er tilfældet, skal der anvendes en gennemtrængende væske – dette gøres oftest for at beskytte mod vandindtrængning mod udendørs miljøer som regnvand og fugtophobning, der kan finde vej ind i revner, hvis det ikke kontrolleres over tid. På toppen behandles bagfjerdinger årligt lige ved åbningssæsonen med regelmæssige påføringer, før der sker noget andet; når det er sagt, kan der stadig være behov for yderligere behandlinger i løbet af efterårsmånederne, afhængigt af hvor meget de udsættes for det daglige vejr – selv om det altid er bedst at gøre mere end det nødvendige