Billig Jotun Maling Online

Jotun Maling er den eneste maling, du har brug for til dit hjem. Med indendørs maling lige fra behandlingsolier til vægmaling har Jotun alle dine behov dækket – ingen opgave er for stor eller lille!

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Har du set vores andre sider, hvor der også er gode tilbud at hente?

Se gode priser på:

Gipsplader

Fundeblokke

Havefliser

Herregårdssten

Maling

Træbeskyttelse

Find de bedste priser på Jotun maling 

Jotun er det eneste malingsmærke, der kan det hele. Du kan bruge vores maling til at pifte dine vægge op i alle rum i dit hus, og vi har endda produkter til dem, der ønsker at lave nogle gør-det-selv-malingsprojekter på egen hånd. Uanset hvilket projekt du er i gang med, har Jotun noget for enhver smag!

Med så mange farver og muligheder til så overkommelige priser er der ingen grund til ikke at give Jotun en chance. Vi ved, at når du først har gjort det, vil du blive afhængig! Vi er ikke kun det mest alsidige malingsmærke derude, men også et af de mest prisvenlige. Hvis det ikke overbeviser dig, så er der intet, der kan overbevise dig! Så gå i gang og bestil i dag – vi lover, at du ikke vil fortryde det!

Hvorfor skal du bruge Jotuns maling?

Jotun maling er den bedste i branchen. De har eksisteret siden 1874, og de ved, hvad de laver. Deres maling holder længere, dækker bedre og tørrer hurtigere end andre mærker på markedet i dag. Du kan spotte mindre gode plastmalinger ved at kigge på prisen, som ligger på omkring 200 kr 

Jotun maling er også kendt for deres hurtige tørretid, dækkeevne og flotte farver.

Når du vælger Jotun maling, får du et produkt, der vil få dit hjem til at se godt ud i mange år fremover – uden at det koster en arm og et ben! Med Jotun-maling er der ingen grund til at gå på kompromis med kvalitet eller holdbarhed, blot på grund af budgetbegrænsninger. Det er luksus til en overkommelig pris, når det er bedst! Og med så mange forskellige typer maling fra Jotun – herunder matte, satinfarvede og meget mere – er det nemt at finde en maling, der passer perfekt til din stil! Så vent ikke længere; bestil noget i dag! Du vil ikke fortryde det!

Tre ordele ved ved at bruge Jotun

  • Skabt særligt til bestemte områder
  • Høj Kvalitet Siker et holdbart resultat
  • Stort udvalg af forskellige former for maling

Er du på udkig efter en mere sikker maling? god samvittighed

Jotun maling er miljømærket med EU-Blomsten og det nordiske miljømærke. Så du er på den sikre side, når du ruller eller dypper din pensel med Jotun maling. Du kan føle dig i trygge hænder fra det første penselstrøg, da denne maling giver dig og din familie et sundere indeklima. Du kan også være sikker på, at malingen ikke er allergifremkaldende, som andre typer maling. Med SENS kan du føle dig i trygge hænder fra det første penselstrøg, da denne maling giver dig og din familie et sundere indeklima. Du kan også være sikker på, at malingen ikke er allergifremkaldende, som andre typer maling.

Jotun har skåret så meget som muligt ned på farlige kemikalier i deres produktion og minimeret deres forbrug af vand og energi for at gøre det lettere for os at leve vores liv uden at bekymre os om, hvad vi indånder eller rører ved hver dag i hjemmet eller på arbejdet . Derfor er 85 % af Jotuns maling miljømærket med EU-blomsten og svanen Nordic Ecolabel – så der er ingen grund til at bekymre sig om skadelige ingredienser! 

Fra hvalfanger til malingproducent 

Odd Gleditsch var en hvalfanger. Han havde været rundt i hele verden og set mange ting, men han bemærkede også et tomrum på markedet. Der var ingen virksomheder, der fremstillede maling til skibe, der skulle ud på åbent hav for at fange hvaler, så han greb sin chance og startede Jotun i 1926. Odds første opgave var at sælge maling, men snart endte han med at blande kemikalier, ligesom andre producenter gjorde. Snart nok så Odd en mulighed for at udvide endnu mere efter at have set, hvor meget folk elskede hans virksomheds produkter! Så i dag er der 37 fabrikker, der producerer over 10.000 ansatte Jotun i 21 lande verden over med ét mål: at udfylde dette hul i markedet ved at fremstille maling til skibe!

Jotun maling til både, gulv, vægge og meget mere

Bunden af din båd er konstant udsat for slitage fra havet, alger, tang og meget mere. Jotun maling til dette område er fremstillet specielt med disse krav i tankerne. Samtidig er den også i konstant kontakt med havet, hvilket stiller miljømæssige krav til malingen. Af hele vores brede udvalg af Jotun maling finder du, at den er designet til at opfylde disse meget specifikke behov, så din båds overflade kan holde længere uden at se slidt eller mat ud af miljømæssige faktorer.

Få rigtige meget glæder af din Jotun maling over lang tid på grund af den gode kvalitet

Jotun-maling er en maling af højere kvalitet og med lang holdbarhed, der holder dit hjem flottere i længere tid. Vælg det bedste, når du vælger den rigtige maling.

Når du har brug for at opdatere dit aldrende indvendige eller udvendige hus eller har brug for ny farve på dine havemøbler, vægge, træbeklædning og meget mere … vælg Jotun! Vores revolutionerende maling er innovativ i pigmentformuleringen med maksimal dækkeevne Jotuns premiumsortiment omfatter over 200 farver, som vil opfylde stort set alle krav lige ud af dåsen, herunder LiquiShell® Et halvgennemsigtigt malingssystem, der giver boligejere mulighed for at skifte nuancer når som helst uden at slibe mellem lagene. Med proprietære tilsætningsstoffer indbygget i hver batch af vores bejdse inspireret Duracryl® Antif

Det skal være nemt at finde den rette Jotun maling 

Jotun malinger er perfekte til ethvert projekt, du måtte være i gang med i dit hjem. Denne maling er designet til at hæfte på de fleste overflader, holder længere end traditionelle typer maling og kræver ikke tidskrævende forberedelsesarbejde. Vælg mellem vores mange tilgængelige farver eller anmod om en blandet farve, der opfylder lige netop dine behov.

Sådan vælger du din Jotun Maling?

-Der er en række andre beslutninger, du bør overveje, før du vælger Jotun Paint. Disse omfatter finish og dine rengøringsbehov. Glansmaling er lettere at rengøre end mat maling, som har porer, der bliver fyldt med sæbevand, når du rengør den. Vælg mellem blank og mat finish afhængigt af, om du ønsker lyse eller naturlige toner til dine vægge

-Ligesom med typen af gulvbelægning i et rum findes der også forskellige typer maling. De mest traditionelle valg som fladmaling giver en gammeldags tekstur, ligesom primer- og distempermaling (pigmentmaling), der bruges som afsluttende lag; men dem, der foretrækker et moderne look, kan vælge højglansemalje eller syntetisk topcoat “bejdset

Mangler du Link, link, til et maler projekt 

Valg af Jotun Bundmaling

Med Jotun-maling behøver du ikke gå i panik over den maling, der vælges til undersiden af din båd. Alle tilstande og farver af denne epoxystyrede belægning vil hjælpe med at stoppe begroning i dens spor med dens effektive anti-fouling egenskaber. Fra skridsikkerhed til korrosionsbeskyttelse og fremragende dækning er der en maling, der kan opfylde ethvert behov på – og under – vandet.

Her finder du Jotun Lady Maling 

Jotun Maling har en række forskellige alternativer til alle med forskellig smag og behov. LADY Minerals er skabt og udviklet som tårefast, vandafvisende og med en plejeløs formel og er perfekt til ethvert rum i dit hjem – især hvis du har små spytklatter i huset, som har en tendens til at smøre på stort set alt, hvad de kommer i kontakt med – herunder dine vægge. Men bare rolig, for der er løsninger! Uanset om du ønsker noget, der er mildere, men stadig er hårdfør, eller stærkere, men alligevel er forberedt til at kunne tåle mange vaske med universalrengøring, så har Pure Color eller Lady Wonderwall det, du leder efter.

Vi har en række smukke malinger af høj kvalitet at vælge imellem. Uanset om du er på udkig efter en olie- eller vægmaling, har vi det perfekte produkt til dig. Få et gratis tilbud i dag ved at klikke på knappen nedenfor, eller giv os et opkald for at drøfte dine behov! Vores team af eksperter er her for at hjælpe.

Ønsker du at beskytte dine udendørs træprojekter? Kig ikke længere end til vores sortiment af kvalitets træbeskyttelse! Vores produkter er designet til at holde dine projekter flotte i mange år fremover, og de er nemme at anvende! Blot et lag hver sjette måned er alt, hvad du behøver for at bevare dit projekts udseende og levetid. Så vent ikke – bestil i dag og se den forskel, som Wood Protection kan gøre!

Har du planer om at foretage nogle renoveringer eller bygge et nyt hus? Hvis ja, så glem ikke at hente nogle GDS gipsplader! Vi har alt, hvad du har brug for til alle faser af processen – fra fiberplader til loftsplader til brandsikre sorter. Og glem ikke vores inspektionsclips og andet tilbehør! Med GDS gipsplader vil dit projekt blive afsluttet på ingen tid.

Få fingrene i Fundablokke, den øjeblikkelige foundation! Disse klodser er foreskåret og hurtige at sætte sammen, hvilket gør dem til det perfekte valg til ethvert byggeprojekt. De er stærke nok til at modstå jordskælv og kraftig regn, og deres tilpasselige dimensioner sikrer en perfekt pasform. Uanset om du bygger et lille hus eller skaber fundamenter til en skyskraber, vil disse præfabrikerede betonblokke få arbejdet gjort hurtigt og effektivt.

Herregårdssten er en populær belægningssten i Danmark på grund af dens styrke og skønhed. Den er perfekt til terrasser, gangarealer og indkørsler. Stenene er rullet for at give dem en karakteristisk slået kant med overfladedesign som pergola monteret mellem to træer. Til områder, hvor der ikke er biltrafik, kan 5 cm tykke herregårdssten være et godt valg – men hvis du har brug for noget, der er holdbart nok til din indkørsel, vil 7 cm være et bedre valg.

Havefliser er den perfekte måde at skabe en hård overflade i din have på. Med en række forskellige farver og designs at vælge imellem kan du skabe et unikt look, der passer perfekt til dit hjem. Havefliser er nemme at installere og holdbare, hvilket gør dem til det perfekte valg til dine landskabsarkitektoniske behov.