Herregårdssten

[Dette site har reklamer og sponsorerede Indhold på siden]

Hvis du leder efter den perfekte måde at skabe et klassisk look og en klassisk følelse i din have, er Herregårdssten den ideelle løsning. Denne populære type belægningssten er kendetegnet ved sin rustikke stil og slidte kanter, hvilket gør den ideel til mere traditionelle landskaber. Herregårdssten fås også i flere størrelser og farver, f.eks. grå, grå-mix og charcoal, hvilket giver dig et væld af muligheder, når det kommer til at lægge mønstre og ruter. Når Herregårdsstene kombineres, giver de et smagfuldt æstetisk udtryk til ethvert udendørsrum og giver ægte karakter til ethvert haveområde. Når du investerer i Herregårdssten af høj kvalitet, får du en belægning, der er bygget til at holde – hvilket betyder, at din have eller gårdsplads kan se smuk ud år efter år. Gå ikke glip af denne tidløse klassiker – vælg Herregårdssten i dag!

Belægning – Få 3 uforpligtende tilbud!

Herregårdssten m/slået kant grå 14x21x6
billede indhold

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Få tilbud på anlæg af nye Herregårdssten

Vi anbefaler at du indhenter tilbud igennem 3byggetilbud, har kan du få 3 uforpligtende tilbud fra 3 forskallige brolægger. Det sikre at du får den bedste pris på marked

Herregårdssten er den mest Populære

Herregårdssten er en af de mest populære belægningssten i Danmark og har været det i mange år. Og ikke uden grund, da det giver både en stærk og smuk belægning på terrasser , gangarealer eller indkørsler .

I produktionsprocessen; de er valset for at give dem karakteristisk slået kant med overfladedesign som pergola monteret mellem to træer ( se billede ).  Til områder, hvor der ikke er trafik med køretøjer, kan 5 cm tykke Herregårdssten være et godt valg – men hvis du har brug for noget, der er holdbart nok til din indkørsel, vil 7 cm være et bedre valg, fordi græs ikke vil skære dybt ind i overfladen i modsætning til det, der sker, når nogen kører over store mængder små sten/sten

Hvis du ønsker at skabe en elegant brolagt gangsti til dit hjem, så er Herregårdssten med beatet kant det, du har brug for. Disse sten er så smukke, at vi har valgt denne type brolægning ud fra dens navn – det giver bare mening! Denne type kan også kaldes rullet herregård eller Holmegårdssten, afhængigt af hvor i Skandinavien de er fremstillet, men alle vil være enige om, hvor utroligt disse gangarealer ser ud, når de sættes op mod rustikke stenmure, der dekorerer store godser såvel som ydmyge bondehuse overalt i Danmark.

Når du er på udkig efter belægningssten, kan det være svært at finde den rigtige farve. Derfor har vi grupperet vores forskellige herregårdsstens farver sammen i denne liste! Du vil se sorte og gule eller røde varianter på gaderne i dit nabolag – så hvis en type ikke er helt det, du håbede på, så gå over til hvert gadeafsnit i stedet, for der er helt sikkert for mange valgmuligheder, der ikke er værd at miste søvn over

Hvad betyder “herregård”? Det kommer fra et gammelt engelsk ord, der betyder “stort hus”, hvilket giver mening i betragtning af, at disse store plader længe har fungeret som holdbare alternativer til mursten eller betongange uden for hjemmene her omkring. Belægning – Få 3 uforpligtende tilbud!

Hvor mange herregårdssten pr m2

Den mest almindelige størrelse af herregårdssten er den normale, som måler 14×21 cm og fås i de nævnte tykkelser. Der bruges ca. 34 herregårdssten pr. m2 – afhængig af bredden på fugerne; Den lille gør håndteringen let, da den kun vejer 3 kg pr. stk. sammenlignet med 10 kg for betonfliser, der ofte findes liggende omkring græsplæneområder som disse i dag! En anden fordel er, at kurvede stier nemt kan laves med lethed – uanset hvilken form de måtte have (afrundede hjørner?)

Hvor kan Herregårdsten købes?

Du kan finde herregårdssten i Stark, Bauhaus og Jem og Fix. men du har også mulighed for at finde Herregårdssten på bedstogbillig.dk til en fantastisk pris, som ikke mange kan matche!

Herregårdssten Pris

Den bedste måde at finde den perfekte herregårdssten til dine behov på er ved at starte med et prisinterval. Du kan søge lokalt eller kigge på nettet, men husk, at priserne varierer alt efter, hvor du bor, og hvilken tid på året det er! Mængden af ønskede sten påvirker også omkostningerne – så hvis der er brug for fire store plader i stedet for to små, så skal du forvente flere penge i alt, end der ellers ville være blevet brugt, hvis de bare havde bestilt ét større stykke fra en ekstern leverandør uden at være specifik om størrelsen på forhånd (ikke alle leverandører tilbyder forskellige størrelser).

Herregårdssten tilbud

Du kan ikke slå et rigtig godt tilbud eller udsalg på herregårdssten. Eller følelsen af at gøre et ekstraordinært godt køb, når du finder lige det du søger hos bedstogbillig.dk! Vi gør alle vores kunders drømme til virkelighed og vi har typisk nedsatte priser, så det betyder flere penge i lommen til at bruge som ønsket hos os her med produkter af høj kvalitet fra veletablerede mærker.

Levering af Herregårdssten

Hvis du ønsker at give dit hjem et unikt præg, kan det være det rette valg for dig at købe Herregårdssten. De findes i forskellige størrelser og former, der passer til enhver tænkelig indretningsstil; nogle har endda farver i guld eller sølv! Mens disse små stykker kan koste omkring 2 kroner stykket (afhængigt af størrelse), er de også tunge, så transport vil også øge byggeomkostningerne betydeligt

Herregårdssten tilbyder uendelige muligheder, når man designer med farver, samtidig med at de tilføjer dybde som intet andet element gør – men der er mere end møder

Tænk over hvor du vil have leveret hjemme hos dig

Før transportøren ankommer, er det en god idé at undersøge, hvilke muligheder der er for aflæsning. Har din transportør en kran på sit køretøj, eller kræver det, at du bruger palleløftere? Den bedste måde er som regel med fundamentleverancer så tæt på hinanden som muligt, så de ikke skal flyttes rundt efter installationen. Hvis du opfører nye bygninger, kan du måske overveje, om der kan placeres nogle færdige pæle strategisk langs hver sidevæg, hvor der skal bygges; det burde reducere flyttetiden betydeligt!

Levering af Herregårdssten Jylland, sjælland og Fyn

Forsendelsespriserne varierer afhængigt af, hvor i landet du skal have dine fundamenter leveret. Den endelige pris beregnes, når kunden indtaster sit postnummer og kan typisk få et estimat på, hvor meget det vil koste med det samme, men der kan være nogle ekstra omkostninger baseret på, om de er tættere på en af vores forskellige speditører/lager i nærheden af dem, der håndterer ordrer i overensstemmelse hermed – hvilket betyder enten Sjælland (Danmark) eller Jylland – derfor er der denne forskel!

Levering af Webshop

Hvis du planlægger at købe en palle, skal du forvente, at fragtprisen vil være højere. Men hvis dit køb omfatter flere mængder varer, er det meget billigere pr. enhed, der sendes, fordi omkostningerne til transport og lønninger forbliver næsten konstante med blot 1 eller 6 paller leveret på én gang! Dit bedste bud er at sørge for, at alle varer placeres på separate ordrer afhængigt af, hvor mange der kan være plads til i hvert køretøj – og glem ikke at leje gaffeltrucks, hvis det er nødvendigt, så alt bliver flyttet nemt rundt under afhentningen Belægning – Få 3 uforpligtende tilbud!

Levering fra det lokale byggemarked

Man skal altid tænke på leveringen, når man køber byggematerialer. Den lokale byggemarked kan tilbyde gratis forsendelse, hvis du køber for mere end et vist beløb, men dette kan variere fra sted til sted, så vær opmærksom på det! De gør det måske kun godt, fordi deres fortjenstmargen allerede er høj på det produkt eller den tjenesteydelse, de sælger – hvilket betyder, at det er muligt, at overbetaling også kan ske i nogle tilfælde. Beregn altid de samlede omkostninger inklusive leveringsgebyrer på forhånd; glem ikke disse ting, ellers vil der bare være tab hele vejen rundt

Brugte Herregårdssten på nettet

Hvis du er på udkig efter en billigere løsning, kan du prøve at tjekke brugte websteder som Den Blå Avis og Gul & Gratis. Alternativt kan Facebook-grupper være en anden god ressource at kigge på, hvor folk typisk sælger deres overskydende herregårdssten, når de har afsluttet byggeprojekter på stedet! Du kan også forhandle lavere priser, hvis levering er inkluderet i købsprisen, eller spørge om rabatter for at bruge din egen tid – de fleste sælgere vil lade dette ske, forudsat at der er nok efterspørgsel fra potentielle kunder som dig selv, der vil have noget, der ved første øjekast virker for dyrt, men i sidste ende finder ud af, at de har brug for bare en sten mere…

Køb billig Herregårdsblokke online

Herregårdsblokke er ikke kun til forsiden af dit hus! Du kan også bruge herregårdsblokke til at bygge en trappe i din baghave eller skabe en kant sammen med havebede. Og da de er så alsidige, kan du måske overveje at bruge dem som indkørselsbeskyttelse – der vil trods alt være mere pres på denne side, hvis der nogensinde skulle være noget uartigt nok til at prøve lykken uden for vores døre 😉 Desuden har vi også færdigblandet beton klar; perfekt når du bestiller hos os, fordi det sparer tid og penge og samtidig sikrer kvalitetsarbejde hver gang.