Bedsogbillig tilbyder et bredt udvalg af vand- og oliebaserede træbeskyttelsesmidler i mange kvaliteter. Vi tilbyder også transparent træbeskyttelse, der beskytter dit træværk mod vind, vejr og tid. Vores produkter fås til overkommelige priser!
Gennemsigtig træbeskyttelse er den mest effektive måde at beskytte udendørs trækonstruktioner mod råd, svampe og insekter på. Det kan bruges på alle typer udendørs træværk, herunder hegn, skure, havemøbler osv. samt på indvendige genstande som døre eller vinduesrammer. Produktet ændrer ikke farven på den behandlede overflade, men det forhindrer yderligere forringelse ved at beskytte mod regn, som ellers ville føre til misfarvning med tiden. Denne type beskyttelse er særlig velegnet til brug på trykimprægneret træ, hvor en uigennemsigtig finish måske ikke er ønsket på grund af den grønlige nuance, der skyldes behandlingsprocessen (forkromet kobberarsenat)
Du kan vælge mellem vores brede sortiment af både vandbaserede og oliebaserede produkter i mange kvaliteter til overkommelige priser! Transparent Wood Protection er særligt velegnet til trykimprægneret træ med en uønsket grønlig nuance forårsaget af behandlingsprocessen med forkromet kobberarsenat (CCA). Med denne type beskyttelse sikrer du, at der ikke sker yderligere forringelse, fordi den forhindrer regnindtrængning, som med tiden fører til misfarvning
Klik her nu, så vi kan hjælpe dig med at bevare dine udendørs trækonstruktioner i dag! Se gode tilbud på Træbeskyttelse her