Det er en af de mest populære typer af belægningssten, fordi den har et rustikt udseende med slået kant og kan kombineres på mange forskellige måder. Den findes i mange forskellige størrelser og farver, f.eks. grå, grå-mix og charcoal, hvilket giver utallige kombinationsmuligheder. Du kan skabe kurver, mønstre og meget mere, så selv om det er meget populært, er der stadig uendelige muligheder, når du arbejder med herregårdssten. Så uanset om du ønsker noget enkelt eller unikt har vi alt, hvad du har brug for lige her!

Du kan vælge mellem forskellige former som f.eks. rektangler eller cirkler, så de passer perfekt ind i dit havedesign. Vi tilbyder også gratis levering på alle ordrer over 1000 kr  inden for det britiske fastland (undtagen det skotske højland). Hvis du ikke er sikker på, hvilken størrelse der passer bedst til dine behov, så tøv ikke med at kontakte os i dag! Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte løsning, der passer til både dit budget og dine stilpræferencer. Vores venlige team er altid glade for at besvare spørgsmål om vores produkter, så du er velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail, hvis det er nødvendigt!

Klik på denne annonce nu for at få flere oplysninger om, hvor nemt det er at arbejde med herregårdssten! Se Herregårdssten her